RING OSS - 040-682 04 01

Kameraövervakning Malmö

RING OSS - 040-682 04 01

Om oss

Skydda det ni har kärt – låt oss sätta upp övervakningskamera hos er.

Välkomna till KZ Larm i Kristianstad AB! För oss är säkerheten av största vikt och vi erbjuder alla våra kunder säkerhetslösningar inom bland annat brandskydd, larm och kameraövervakning i Malmö. Vi har funnits sedan 1975 och är idag ett etablerat och omtyckt larmföretag på marknaden. Med snart ett 30-tal anställa har vi bred expertis inom säkerhet för både företag och privatpersoner.

Kontakta oss så berättar vi mer om helhetslösningar av larm och kameraövervakning i Malmö. 

Vi utlovar kvalité, kunskap och hög service

Vi är en personlig säkerhetsleverantör, vilket innebär att du som kund får en personlig säljare, tekniker och installatör som tillsammans borgar för trygghet och kvalitet genom hela processen. Med över 40 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen kan vi erbjuda våra kunder unika helhetslösningar där vi står som ensam leverantör för hela projekt, från första kontakt till färdig installation av larm eller kameraövervakning i Malmö. Något som gör att vi kan säkerställa att du som kund får kvalité genom alla led i installationen. För ökad trygghet erbjuder vi även förmånliga serviceavtal som innebär att en tekniker gör återkommande besök för att gå igenom och serva anläggningen, allt för att säkerställa lång och säker drift. Så när du vill skydda dina värdesaker och säkra upp fastigheten med larm eller kameraövervakning i Malmö – kontakta oss!

När du väljer att anlita oss för installation av larm eller kameraövervakning i Malmö så får du alltid tillgång till personal med bred kunskap inom ämnet. Vi är behöriga ingenjörer certifierade för inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning i Malmö (CCTV). I företaget finns också auktoriserad elinstallatör till förfogande. I samband med våra installationer erbjuder vi även våra kunder en utbildning av anläggningen. Allt för att du ska känna dig säker på hur anläggningen i din fastighet fungerar.

Vi kan allt om larm och kameraövervakning i Malmö

Vi utför arbeten inom larm, brandsäkerhet samt kameraövervakning i Malmö. Vår affärsidé är att leverera och installera kompletta säkerhetslösningar till privatpersoner och företag med kundens behov i fokus. Vi har samarbeten med larmcentraler, vaktbolag och ledande leverantörer, något som borgar för hög kvalitét, både när det gäller material och installationer. Genom årens lopp har vi varit i kontakt med de flesta anläggningar som förekommer på marknaden. 

Vi är även specialister på att säkra byggarbetsplatser och kan hjälpa företag att tillfälligt installera larm och kameraövervakning i Malmö. Vi vet att det varje år sker skadegörelse och stölder för miljontals kronor på byggarbetsplatser. Genom att ha tydliga rutiner och arbeta förebyggande med att säkra området, kan mycket av det undvikas. För ökad trygghet har vi även en jour som är öppen dygnet runt – året om. Så nästa gång du ska investera i larm eller kameraövervakning i Malmö, välj ett företag som går att räkna med – välj oss! 

Vi är certifierade:

  • Behörig ingenjör inbrottslarm
  • Behörig ingenjör CCTV
  • Anläggarfirma brandlarm
  • Anläggarfirma inbrottslarm