RING OSS - 040-682 04 01

Kameraövervakning Malmö

RING OSS - 040-682 04 01

Kameraövervakning

Vi hjälper till att sätta upp kameraövervakning i Malmö.

Att installera kameraövervakning i Malmö är ett effektivt sätt att bevaka ett område och att öka tryggheten. Enligt Brottsförebyggande rådet, Brå, visar studier att kameraövervakning gett signifikanta brottsförebyggande effekter på brott mot fordon och egendomsbrott vid till exempel bilparkeringar och i bostadsområden. Att installera kameraövervakning i Malmö kan därför vara ett tryggt och säkert tillvägagångssätt för att minska risken för stöld samtidigt som man ökar tryggheten på platsen.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper er att installera kameraövervakning i Malmö. 

Så hjälper vi våra kunder med kameraövervakning i Malmö

För våra kunders trygghet arbetar vi alltid med marknadsledande produkter. Våra medarbetare och installatörer är experter på sitt område och tillsammans kan vi erbjuda unika helhetslösningar åt våra kunder. Vi har från och 2017 även en certifierad CCTV ingenjör som gärna hjälper till med projektering.

Vi tar alla våra uppdrag på stort allvar och när du väljer att anlita oss för att installera kameraövervakning i Malmö kan du som kund alltid känna dig trygg med att vår personal har all behörighet och kunskap för att kunna utföra ett högklassigt arbete. Vårt största fokus är att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete. Därför hjälper vi dig att både köpa och installera kameraövervakning i Malmö. 

3 olika typer av kameror 

1. Analoga kameror

Med analoga kameror får du kameraövervakning i Malmö för ett lägre pris med inspelningsmöjlighet. Analoga kameror passar bra för bostaden eller i mindre lokaler. Den vanligaste typen av kameror för kameraövervakning i Malmö är just analoga kameror. Anledningen till kamerornas höga popularitet är det dels det billiga priset och dels för att de är enkla att installera. Viktigt att tänka på när du installerar analoga kameror är att de kräver en lagringsenhet för att kunna spela in.

2. IP-kameror – kameran med många möjligheter

IP-kameran är framtidens lösningar av säkerhet och kameraövervakning i Malmö. De moderna IP-kamerasystemen har gjort det möjligt att sköta både övervakning och passagekontroller på distans i verksamhetskritiska anläggningar. Med hjälp av de senaste IP-kamerorna och tillhörande mjukvaror kan vi erbjuda våra kunder full visuell kontakt av övervakningsområdet dygnet runt. Vid eventuella incidenter kan du även automatiskt aktivera en inspelning av händelseförloppet. Vi samarbetar dessutom med de ledande aktörerna på marknaden, allt för att kunna ge våra kunder de mest trygga och moderna lösningarna inom IP-kameror.

3. Värmekameror – kameror som kan användas i alla miljöer

Med en värmekamera kan man se personer även i totalt mörker. En värmekamera ger säkerhetspersonal, räddningspersonal och polis möjligheten att se klart i bland annat mörker, dimma och snörök. En värmekamera skapar bilder utifrån ett föremåls temperatur och inte utifrån ljus. En egenskap som inte är möjligt för det det vanliga ögat. De senaste åren har priserna för värmekameror sjunkit samtidigt som prestandan förbättrats avsevärt. Något som gjort värmekameror till ett populärt alternativ av kameraövervakning i Malmö.