RING OSS - 040-682 04 01

Kameraövervakning Malmö

RING OSS - 040-682 04 01

Larm

Vi hjälper er installera larm i Malmö.

Ett bra larm är en investering för både privatpersoner och företag. Genom en fungerande larmlösning får du tidigt reda på om någon försöker göra intrång i din fastighet. För extra trygghet kan du komplettera med kameraövervakning i Malmö, på så vis har du även en tydlig bild av situationen när larmcentralen kontaktar dig. 

Ska du installera larm eller kameraövervakning i Malmö? Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Tryggt och säkert larm i Malmö

Att känna sig trygg i sitt hem eller på företaget är en grundpelare för att må bra och komma till ro. Med hjälp av ett säkert larm och kameraövervakning i Malmö kan både du som privatperson och företagare skydda dina värdesaker och öka tryggheten i din fastighet. 

För företagare är ett säkerhetssystem i fastigheten mer eller mindre en självklarhet. Vid ett inbrott riskeras nämligen inte bara värdesaker att försvinna. Din verksamhet kan även ta stor skada av störningar, skadegörelse och rädsla hos personalen efter ett inbrott. Genom larm och kameraövervakning i Malmö minimeras risken för inbrott och skulle olyckan ändå vara framme kan det vara enklare att få tag på tjuven om händelsen fångas på film. 

Men vad är då skillnaden mellan ett vanligt larmsystem och ett inbrottslarm? Ett inbrottslarm kopplas till och från dagligen och kan även urskilja vem som är behörig och vem som inte är det. Larmet kan också kopplas till olika ljudsignaler och sirener, vilket har en avskräckande effekt på förövarna. I samband med att larmet går igång meddelas även en larmcentral, som i sin tur kan vidta åtgärder och skicka ut väktare till platsen. 

Försäkringsbolagen ställer ofta tuffa krav på larm och kameraövervakning i Malmö och det är viktigt att du väljer rätt lösning för din verksamhet. När det gäller larmklass 1 och uppåt har du dessutom krav på uppkoppling mot larmcentral. Då kan det kännas tryggt för dig som kund att vi bara samarbetar med larmcentraler som är godkända och certifierade.

Så arbetar vi med larm och kameraövervakning i Malmö

Vår verksamhet erbjuder helhetslösningar och ger alltid kostnadsfri säkerhetsrådgivning för att kunna anpassa utrustningen efter varje unik fastighet. Vi har utbildade och certifierade ingenjörer som har stor expertis inom larm och kameraövervakning i Malmö. För våra kunders trygghet arbetar vi dessutom alltid med marknadsledande produkter och utrustning. När du anlitar oss får du även dokumentation av installationen samt och anläggarintyg. Vi erbjuder även serviceavtal för ert inbrottslarm. Så anlita oss när ni ska säkra upp er fastighet med larm och kameraövervakning i Malmö.